top of page

La pastisseria des de sempre s'associa a la festa i alegria en qualsevol tipus de celebració.

En el ram de la pastisseria hi ha tota una sèrie de diades que se celebren tradicionalment amb postres elaborades especialment per a aquestes ocasions, ja siguin dies concrets com Sant Valentí, Sant Jordi, Sant Joan... o períodes determinats com el Nadal, la Quaresma...

Per nosaltres és motiu d'orgull i alhora de responsabilitat estar presents en els moments de joia dels nostres clients, al mateix temps suposa un estímul a evolucionar i millorar en cada moment les nostres postres en quant a nous sabors, formes i presentacions.

A David Pastisser fem pastissos per a tots els gustos, un autèntic paradís de cremes, nates, xocolates, trufes i delicioses varietats, i tots ells elaborats de manera artesanal i amb els millors ingredients.

A la nostra pastisseria podràs triar entre qualsevol de les nostres especialitats: rebosteria, pasta de full, pasta de tè, pastissos, mousses, bandes, coques, xocolates i bomboneria, entre d'altes. És l'espai on la fantasia es fa realitat pels amants del gust tradicional i pels que busquen nous sabors.

A la nostra bomboneria hi trobaràs un gran assortiment de bombons de tots sabors per regalar en les ocasions més especials.

bottom of page